038 - 376 41 32 info@cyelle.nl

Bionome huidproducten van Dr. Baumann

 

Steeds meer mensen ontwikkelen een allergie. Ruim een op de tien mensen heeft al een of meerdere vormen van een allergie en dit aantal groeit snel. Ook cosmetica heeft vaak een grote invloed op de ontwikkeling van allergieën.

Wist u dat uw huid uw grootste orgaan is? Dat in de praktijk het merendeel van cosmetica ingrediënten bevat die een vorm van huidallergie kunnen bevatten? Zelfs de meeste natuurlijke ingrediënten kunnen nadelige gevolgen voor de huid hebben. De slogan: ”terug naar de natuur kan, althans wat huidverzorging betreft, beter vervangen worden door: “terug naar de natuur van de huid”.

U gebruikt cosmetica om uw huid in een goede conditie te houden. Prima. Want hoe beter de conditie van uw huid is, hoe beter deze bestand is tegen invloeden van buitenaf zoals weersinvloeden, allergieën en ook helaas steeds meer voorkomend: huidkanker. Door te kiezen voor de juiste huidverzorgende producten kunt u op eenvoudige wijze zelf uw huid in een gezonde conditie brengen en houden!

Om huidallergie te voorkomen vinden wij het het belangrijk om kennis over producten en ingrediënten te delen. Weet u welke ingrediënten er in uw cosmetica zitten en wat de impact hiervan is? Waarschijnlijk niet. Daarom is het ook lastig om de juiste producten te kiezen.

Wanneer men kiest voor de producten van Dr. Baumann, kiest men voor Bionome producten van een zeer hoge kwaliteitsstandaard. De ingrediënten verzekeren de best mogelijke verdraagzaamheid en de best mogelijke werking voor uw huid. Bionome cosmetica wil zeggen:

  • Optimale verdraagzaamheid door gebruik te maken van kennis over allergieën bij de keuze van de ingrediënten.
  • Het gebruiken van alleen die ingrediënten waarvan de werking beschreven en aangetoond is en die een positief effect hebben op de huid.
  • Milieuvriendelijk door het vermijden van overbodige verpakking en het vermijden van milieubelastende ingrediënten.
  • Diervriendelijk door het weigeren van dierlijke ingrediënten. De producten zijn ook niet op dieren getest.

 

De producten bevatten:

  • Geen minerale olie en parfum;
  • Geen chemische conserveermiddelen;
  • Geen chemische kleurstoffen;
  • Geen schadelijke UV-filters
  • Zijn zeer gunstig geprijsd.

Het assortiment van Dr. Baumann is zeer uitgebreid. Denk hierbij aan producten voor het gezicht, lichaam, haren, voeten en handen.

Dr. Baumann Skinident is op dit ogenblik wereldwijd de eerste en enige huidverzorgingslijn die uitsluitend is samengesteld uit huididentieke ingrediënten en vitamines. Deze verzorgingslijn is het maximaal haalbare qua verdraagzaamheid van huidproducten (100%) omdat lichaamseigen stoffen geen allergieën kunnen opwekken. (m.u.v. zeldzame auto-imuunziekten).

Natuurlijk staan wij graag klaar voor u om een gratis advies op maat te geven over deze fantastische productlijn!

 

Uitgebreide informatie kunt u vinden op: www.dr-baumann.nl