038 - 376 41 32 info@cyelle.nl

iCurl wimperpermanent

De allernieuwste revolutie op het gebied van wimperpermanent, voor wekenlang mooi gekrulde en langere wimpers zónder wimperextensions!

Mooie, lange en gekrulde wimpers zorgen voor een open blik die de ogen optisch aanzienlijk groter laten lijken. Voor wie het dagelijks omkrullen van de wimpers met een wimperkrultang of het aanbrengen van dikke lagen mascara een hele klus vindt, biedt de splinternieuwe iCurl®-Methode dé oplossing! Deze revolutionaire en supersnelle Wimperpermanent- Methode zorgt na slechts 1 behandeling van nog geen 20 minuten gedurende meerdere weken voor opvallend lange en perfect gekrulde wimpers. Dit alles, zónder dat daar een wimperkrultang, wimperextensions of dikke lagen mascara aan te pas hoeven te komen!

Supersnel en gemakkelijk: het zit ‘m in de meest geavanceerde klem!

De revolutionaire iCurl®-Methode is een behandeling voor de eigen wimpers, waarbij er géén gebruik wordt gemaakt van het aanbrengen van valse wimpers of wimperextensions. De iCurl®-Methode is de meest snelle en meest effectieve manier van wimperpermanent die tot nu toe verkrijgbaar was. Het geheim van de iCurl®-Methode zit ‘m in de klem. Van dit soort systemen zijn er weliswaar vergelijkbare varianten op de markt, maar de klem van de iCurl® is de meest nieuwe en meest geavanceerde versie! Dit ingenieuze systeem klemt alle wimpers, zelfs de meest korte wimperhaartjes, in één keer perfect in een gekrulde positie. Hierdoor kunnen de wimpers optimaal, eenvoudig en effectief behandeld worden met een milde wimperpermanentvloeistof (in hygiënische sachets voor eenmalig gebruik) en een conditionerende nabehandeling.

 

Perfect gekrulde, lange wimpers met wekenlang resultaat in slechts 20 minuten!

De iCurl-Methode neemt slechts circa 20 minuten in beslag, laat de ogen optisch groter lijken en geeft de oogopslag een mooie en natuurlijke uitstraling. Laat men de wimpers enkele dagen tevoren verven, dan komt dat het resultaat nog meer ten goede. Het effect van de iCurl-Methode blijft wekenlang zichtbaar. In deze periode is het dus niet nodig om de wimpers te krullen met behulp van een wimperkrultang en zijn ze ook zónder mascara mooi lang en perfect gelift. Voor een extra intens effect kunnen de wimpers desgewenst worden aangezet met 1 of 2 dunne laagjes mascara.