038 - 376 41 32 info@cyelle.nl

Coby Bette

Over Schoonheidsinstituut Cyelle te Wezep

In 2003 ben ik gestart met schoonheidsinstituut Cyelle in Wezep. Al vanaf het begin heb ik mij gespecialiseerd in behandelingen en apparatuur voor echte huidverbetering die verder gaat dan alleen huidverzorging. Denk hierbij aan huidverjongende behandelingen en het oplossen van huidproblemen, maar ook aan afslanken op een gezonde en verantwoorde manier. Hoewel echte schoonheid van binnen zit, helpt een goed verzorgde en gezonde huid u wel om nóg beter in uw vel te zitten! Inmiddels zijn er vier medewerksters al jaren werkzaam bij Cyelle. Kwaliteit op alle fronten staat centraal. Dat geldt vanzelfsprekend voor de kwaliteit van de behandelingen en producten, maar ook voor de kwaliteit van de medewerksters.

Service staat voorop. Wij zetten ons er 100% voor in dat onze klanten tevreden de deur uitgaan. Deze visie betekent dat we iedere klant de beste kwaliteit en een gevarieerde keuze willen bieden. We realiseren dit onder meer door ons assortiment voortdurend uit te breiden met innovatieve en kwalitatieve producten en behandelingen.

Wij streven ernaar om met onze zeer geavanceerde apparatuur en behandelingen de huid zèlf aan te zetten tot verbetering en vernieuwing. Met de huidige ontwikkelingen in apparatuur kunnen er wel degelijk ook zonder ingrijpende maatregelen de meest prachtige resultaten behaald worden.

Wanneer u behandeld wilt worden in een sfeervolle, hartelijke omgeving, waar de grootst mogelijke zorg en aandacht geschonken wordt aan ùw huid en altijd gewerkt wordt aan het meest optimale resultaat, bent u van harte welkom bij Cyelle, cosmetisch instituut en voedingscoach!

 

Coby Bette, eigenaresse Cyelle