038 - 376 41 32 info@cyelle.nl

OxyGeneo en Collageen Booster

OxyGeneo en Collageen Booster behandeling Cyelle

OxyGeneo en Collageen Booster behandeling

OxyGeneo en Collageen Booster behandeling. Tijdens deze behandeling combineren we 2 apparaten waarmee we een mooi resultaat behalen. De OxyGeneo 3 in 1 Facial combineert een milde microdermabrasie en zuurstofbehandeling. Tevens sluist het werkstoffen in de huid. De Collageen Booster is een lamp die de huid een lichttherapie behandeling geeft en diep in de huid het eigen collageen stimuleert. Hij maakt de huidcellen actiever waardoor de huidfuncties verbeteren. Een mooi anti-aging behandeling geschikt voor alle huiden.

Wat is de OxyGeneo

De OxyGeneo is een apparaat dat diverse behandelmethodes combineert. Het heeft een peelende werking dat je kunt zien als een milde microdermabrasie. Daarnaast stimuleert het de zuurstofvoorziening in de huid en sluist hij meteen hoogwaardige werkstoffen in de huid. Het resultaat is dat de huid er voller uit zal zien, gladder zal aanvoelen en een frissere uitstraling krijgt.

Wat is de Collageen Booster

De Collageen Booster is een lamp die werkt als lichttherapie voor de huid. We kunnen een keuze maken uit 3 kleuren filters die elk hun eigen werking hebben. De lamp komt diep in de huid waar het de huidcellen aan het werk gaat zetten. Hierdoor gaan ze actiever worden en zal de collageen aanmaak gestimuleerd worden. Maar ook de zuurstofvoorziening van binnenuit zal een boost krijgen net als de doorbloeding. Het resultaat is een mooie, goed doorbloede huid.

Inhoud OxyGeneo en Collageen Booster behandeling

  • reiniging van de huid
  • milde peeling
  • OxyGeneo behandeling
  • serum
  • Collageen Booster lichttherapie behandeling
  • afsluitende verzorging

Behandelprijs

  • € 79.00