038 - 376 41 32 info@cyelle.nl

OxyGeneo proefbehandeling

Oxygeneo proefbehandeling Cyelle

OxyGeneo proefbehandeling

OxyGeneo proefbehandeling. Maak kennis met de OxyGeneo tijdens deze behandeling. Een unieke methode die diverse technieken combineert in 1 apparaat. In combinatie met de Collageen Booster lichttherapie is het een top anti-aging behandeling. De huid ziet er na de behandeling frisser uit, heeft meer volume en voelt gladder aan.

Wat doet de OxyGeneo

De OxyGeneo combineert diverse technieken in één behandeling. Hij heeft een milde microdermabrasie en peelende werking. Daarnaast stimuleert hij de zuurstofvoorziening en pakt hij fijne lijntjes en rimpels aan. Tijdens de behandeling sluist hij ook meteen werkstoffen en door de peelende werking worden de werkstoffen goed opgenomen.

Wat doet de Collageen Booster

De Collageen Booster is lichttherapie met o.a. rood licht dat heel diep in de huid komt. Hier geeft hij de huidcellen nieuwe energie waardoor ze actiever zullen worden. Hij stimuleert tevens de doorbloeding en collageen aanmaak. In combinatie met de OxyGeneo krijg je hele mooie resultaten.

Voor wie is de behandeling geschikt

De OxyGeneo proefbehandeling is geschikt voor alle huiden. De behandelingen worden op maat gemaakt voor uw huid.

Waaruit bestaat de OxyGeneo proefbehandeling

  • reiniging van de huid
  • milde peeling aangepast aan de huidconditie
  • OxyGeneo behandeling
  • masker
  • Collageen Booster lichttherapie 20 minuten
  • afsluitende verzorging

OxyGeneo aanbieding

Momenteel hebben wij een leuke actie voor u. Boek nu de OxyGeneo proefbehandeling t.w.v. € 109,00 voor slechts € 79.00. Per persoon kun je eenmaal gebruik maken van deze aanbieding.