038 - 376 41 32 info@cyelle.nl

QMS Medicosmetics behandeling

qms medicosmetics behandeling cyelle wezep

QMS Medicosmetics behandeling met collageen voor een jongere uitstraling

QMS Medicosmetics behandeling. Anti-aging collageen behandeling voor een jongere uitstraling van de huid. Tijdens de behandeling maken we gebruik van het QMS Medicosmetics collageen dat zich in de huid gaat binden met het vocht dat daar zit. Hierdoor worden fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar en krijgt de huid meer volume.

Waarom een QMS Medicosmetics behandeling

Als we ouder worden gaan de eerste fijne lijntjes en rimpels ontstaan. Dit is een natuurlijk proces in de huid wat je nooit en te nimmer kunt stoppen. Wel kun je ervoor zorgen dat dit proces langzamer gaat waardoor de huid langer mooi zal blijven. Dit kun je doen met een collageen behandeling van QMS Medicosmetics.

Waaruit bestaat een QMS Medicosmetics behandeling

Als we ouder worden blijven de dode huidcellen langer op de huid liggen. Met een milde fruitzuurpeeling van QMS Medicosmetics gaan we de dode huidcellen verwijderen. Hierdoor worden de mooie, nieuwe en gezonde huidcellen zichtbaar. De huid is nu in staat om de werkstoffen die we tijdens de behandeling gebruiken beter op te nemen. Na de fruitzuurpeeling brengen we het collageen van QMS Medicosmetics aan. Hierover brengen we een algenmasker aan. Nu ontstaat er een vochtstuwing in de huid. Door deze vochtstuwing gaat het collageen zich binden met het vocht in de huid. Hierdoor krijgt de huid meer volume en zie je fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar worden. Dit zijn basis onderdelen die in de meeste QMS Medicosmetics behandelingen terug komen. QMS Medicosmetics heeft diverse collageen behandelingen waarbij we tijdens de behandeling kijken welke behandeling op dat moment het meeste geschikt is voor uw huid.

Voor wie is de QMS Medicosmetics collageen behandeling geschikt

De behandelingen zijn geschikt voor iedereen waar de eerste tekenen van huidveroudering zichtbaar worden. De huid zal een frissere en jongere uitstraling krijgen. QMS Medicosmetics geeft uw huid haar jeugdigheid terug.

Intravital Plus collageen supplementen voor de verzorging van de huid van binnenuit

QMS Medicosmetics heeft ook collageen supplementen, de Intravital Plus. Deze geven de huid collageen, vitamines en antioxidanten van binnenuit. De combinatie van de behandelingen, producten voor thuis en de Intravital Plus geeft het beste resultaat voor uw huid. Van binnenuit geeft u collageen met de Intravital Plus en van bovenaf geeft u de huid collageen en anti-aging werkstoffen met de behandelingen en producten van QMS Medicosmetics.